Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fisher

Az amerikai székhelyű Fisher Aircon Solutions LLC 1999 óta van jelen a légkondícionáló berendezések piacán. A klímák mellett víz-víz szivattyúkat, fan coilokat, LED izzókat, párátlanítókat és hőszivattyúkat is forgalmaznak, továbbá várható a moduláris folyadékhűtők megjelenése is. A Fisher az egyik legjelentősebb hazai OEM márka, készülékeiket Kínában gyártatják le. A cég hazai weboldala szerint eddig több, mint 50 ezer berendezést adtak el, amelyeknek meghibásodási aránya az 1%-os értéket sem éri el. 

A cég termékkínálata rendkívül színes, berendezéseik legnagyobb része pedig a vásárló életének megkönnyítése céljából számos extra funkcióval készül. A Fisher klímákat javarészt a telepítéssel foglalkozó cégek forgalmazzák, illetve tartják karban. A cég országszerte rengeteg hivatalos partnerrel és szervízzel áll kapcsolatban, amelyek megtekinthetők a Fisher weboldalán. Fogyasztóik számára akár 6 éves kiterjesztett garancia is rendelkezésre áll.

Klímaberendezéseik között egyaránt megtalálhatóak a lakossági és az ipari környezetben is alkalmazható eszközök. A Fisher márkanév kínálatában többek között számos különböző kialakítású split klíma, illetve mobil légkondicionáló berendezés szerepel.

Rendezés: