Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LG

A cég Dél-Koreából indult hódító útjára a negyvenes években. Az eredetileg vegyipari termékeket előállító vállalat hamarosan kibővítette tevékenységi körét és a koreai háborút követően létrejött az elektronikai eszközökkel foglalkozó ága is. Az 1958-as egyesülést követően Lucky-Goldstar néven futott a cég egészen a kilencvenes évek közepéig. A hatalmasra nőtt multinacionális vállalat számos napjainkban is számos iparágban képviselteti magát; a vegyipari és általános elektronikai eszközök piaca mellett kínál telekommunikációs készülékeket és szolgáltatásokat is. Az LG-re mindig is jellemző volt az innovációs tevékenység.

A légkondicionáló berendezések gyártása 1968-tól szerepel a vállalat palettáján. Készülékei elsősorban saját üzemekben készülnek, de bérgyártásból is származhatnak.. Ezen az ágazaton belül a márka a kétezres évek elejétől kezdve hosszú ideig piacvezető volt Magyarországon és ma is előkelő helyet foglal el a statisztikákban.

A gyártó jelenlegi magyarországi termékkínálatában az Athena Inverter V, Silence Plus, Smart Inverter, Deluxe Smart Inverter és a művészi megjelenésű, bizonyos típusok esetében akár vezetéknélküli hálózaton keresztül is vezérelhető Artcool légkondicionálók érhetők el. Az inverter kompresszor technológiák segítségével az LG termékei csökkentett zajszinttel, optimalizált fogyasztási értékekkel és effektív működéssel bírnak.

Rendezés: