Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

2017 óta az üzleti partnerek szolgálatában

Immár közel öt éve, hogy nagykereskedelmi szolgáltatóként és forgalmazóként nyújtunk minőségi, innovatív, kiváló ár-érték arányú megoldásokat a magyarországi épületgépészeti szakemberek, klímaszerelők, viszonteladók számára. 

Működésünk során közvetlen, jóformán napi kapcsolatot alakítottunk ki a legnevesebb, legnívósabb márkák, úgy mint a Gree, a Syan, a Polar, a Mitsubishi vagy a Samsung hazai forgalmazóival; miközben pedig bármely más minőségi termék beszerzését is gond nélkül megoldjuk partnereink kérésére. A szoros beszállítói kapcsolatainknak köszönhetően mindig remek árakkal és garantáltan gyors kiszállítással dolgozunk! 

Nemcsak a berendezések (klímák, hőszivattyúk, párátlanítók, légtisztítók), de egyúttal a szerelési anyagok terén is hatalmas árukészlettel rendelkezünk, melyekre szintén folyamatos kedvezményt, illetve egyedi ajánlatokat adunk. A megfelelő termékek kiválasztásában, a megrendelés összeállításában pedig sokéves klímapiaci tapasztalattal rendelkező kollégáink, tanácsadóink segítik partnereinket – mert az Optimum Klímánál a vevői elégedettség az első! 

Keresse dedikált munkatársunkat, és kérjen ajánlatot még ma!

2022.10.28-tól visszavonásig érvényes árlistánk: https://bit.ly/3sBMpmg

Kányai Kamilla 
nagykereskedelmi kapcsolattartó 
kamillakanyai@optimumklima.hu 
+36703416870