Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PANASONIC FLAGSHIP HEATCHARGE INVERTER+ 3,5 kw

Panasonic
1.426.100 Ft
1.426.100 Ft

Leírás

A Panasonic Flagship KIT-VZ12-SKE egy olyan energiatárolós rendszer, amely szünetmentes és gyors fűtést biztosít maximális kényelem és energia-megtakarítást mellett. Kifejezetten fűtésre ajánlott klímaberendezés, mellyel -35 C º külső hőmérséklet esetén is hatékonyan képes fűteni otthonát.

A Panasonic Flagship klímaberendezések már az újfajta R32-es hűtőköri gázzal működnek, amelyeknek az R410A-s gázokhoz képest sokkal alacsonyabb a potenciális ózonkárosító, és globális felmelegedést elősegítő hatása, így környezetbarát működést biztosít.

A Panasonic Flagship légkondicionálók hőszabályozása precízebb, nagy ingadozásoktól mentes, így kevesebb energia felhasználással tartja állandó szinten a környezeti hőmérsékletet, amely a villanyszámlájára kedvező hatással van. Az új Panasonic inverteres technológia lehetővé teszi, hogy a klímaberendezés a teljes névleges kapacitáson működjön, így sikerül meggátolni, hogy a készülék ne dolgozzon folyamatosan intenzív sebességen, amely alacsonyabb üzemeltetési költségeket, és hosszabb élettartamot eredményez. A Panasonic sorozat klímaberendezéseinél a készenléti fogyasztás is rendkívül alacsony (0,001 kW/h), amely jelentős energia megtakarítást jelent egy éven belül. Ezen kedvező tulajdonságok eredményeként Flagship modellek elérték az A+++ energiahatékonyságú működést.

A Panasonic Flagship klímaberendezés kültéri egysége a legújabb generációs kompresszornak, és ikerlapátos ventilátornak köszönhetően kiemelkedően csendesnek számít a légkondicionálók piacán! A klímaberendezés csendes üzemmódban csökkenti az üzemi zaj- és rezgésszintet, és alacsony ventilátor fokozaton a beltéri egység zajszintje szinte észlelhetetlen lesz a 19 dbA-s működésével, amellyel kényelmes légkört biztosíthat az éjszakai alváshoz!

A Panasonic Flagship új generációs technológiája egy sor újfajta funkció segítségével képes kielégíteni a különböző igényeket! Még nagyobb kényelmet biztosít a felhasználók számára a működés időzítővel, amellyel beállítható a légkondicionáló pontos működési ideje (óra és perc), ezáltal minden nap a beállított órákban lép működésbe a készülék, egészen addig, amíg más beállítást nem választ neki. Az automatikus újraindítás funkciója lehetővé teszi a klímaberendezés biztonságos újraindítását a leállás előtti paramétereknek megfelelően, ha az valamilyen szokatlan okból (pl. áramszünet miatt) kifolyólag leállt. Ha a légkondicionálón beállított, és a légkörben mért hőmérséklet közötti különbség meghaladja a 3 °C-ot, akkor a berendezés automata üzemmódban automatikusan átvált az éppen aktuális működési módról fűtésre vagy hűtésre, hogy a helyiség hőmérsékletét folyamatosan kellemes szinten tartsa.

A Panasonic Flagship légkondicionáló Nanoe-X légtisztító rendszere a szoba levegőjének tisztán tartására is 99,9%-os megoldást nyújt! A Nanoe-X elektrosztatikus szűrőbetétek a porlasztott vízrészecskék segítségével kiszűrik a levegőben található legapróbb szennyeződéseket, beleértve a penészgombákat, polleneket, vírusokat, és baktériumokat is! A szagtalanító funkció segítségével a hőcserélő tisztítása során a berendezés ventilátora átmenetileg kikapcsolt állapotban marad, hogy megóvja Önt a készülékben keletkező szagoktól, és megakadályozza a nedves hőcserélőn a penészgombák, és baktériumok elszaporodását.

A Panasonic Flagship modellekhez opcionális kiegészítő a wi-fi , amellyel vezetékesen csatlakoztathat a beltéri egységhez, így Android vagy iOS alapú okostelefonnal, tablettel vagy PC interneten keresztül ellenőrizheti légkondicionálója állapotát bármikor, bárhonnan! Az Internet Control kétirányú kapcsolatot biztosít, melynek segítségével irányíthatja, és figyelemmel kísérheti a klímaberendezés energia fogyasztását, hiba kódjait, stb.

Továbbá a Wi-fi vezérléstől függetlenül a berendezés szervizelését megkönnyíti az öndiagnosztikai funkció, amelynek segítségével a rendszer automatikus ellenőrzést végez, ha egy adott funkció nem működik megfelelően.

Termékjellemzők:

 • Szuper csendes üzemmód
 • Valós idejű óra egyszerű működésidőzítővel
 • Turbó hűtés funkció
 • Auto üzemmód (egyszerű automata kapcsolórendszer)
 • Automatikus újraindítási funkció
 • Wi-Fi vezérlés
 • Potenciálmentes érintkező
 • NANOE-G szűrő, antibakteriális szűrő
 • Szagtalanító funkció
 • Sky infra távirányító
 • HotStart funkció
 • Soft Dry funkció
 • Mild Dry funkció
 • Hűtés -10°C külső hőmérsékletig
 • Fűtés -35°C külső hőmérsékletig
 • Könnyen kezelhető
 • 5 év garancia a kompresszorra

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!