Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Három fizetési mód közül választhat. A fizetés történhet: előutalással, készpénzzel illetve utánvéttel. Az átvétel módja pedig személyesen vagy kiszállítással történhet.

1. Előreutalás
Önnek lehetősége van a banki átutalásos fizetésre. Ebben az esetben a megrendelés szerinti végösszeget az Optimum Klíma bankszámlájára tudja átutalni, miután megküldtük az utaláshoz szükséges számlát. Előreutalás esetén az átvételre csak az átutalás jóváírását követően van lehetőség.

2. Készpénzes fizetés
Ebben az esetben telephelyünkön fizeti meg a termék vételárát. A kifizetésre ebben az esetben készpénzzel vagy bankkártyával magyar forintban van lehetőség. Az átvételre a fizetést követően kerülhet sor.

3. Utánvétes fizetés
A megrendelt termék átvételének helyszínén fizeti meg a termék vételárát. A kifizetésre ebben az esetben készpénzzel vagy bankkártyával, magyar forintban van lehetőség. Az átvételre a számlán szereplő összeg jóváírását követően kerülhet sor.

Szállítási feltételek:

Két lehetőség közül választhat a termék átvételét illetően, kérhet személyes átvételt vagy kiszállítást.

1. Személyes átvétel
A megrendelt termékeket személyesen is átveheti a telephelyünkön, melynek címe: 1039, Budapest, Pünkösdfürdő utca 52-54. Az átvétel időpontjáról a szolgáltatóval szükséges egyeztetni.

2. Kiszállítás
Kérésére a megrendelt termék kiszállítását is meg tudjuk oldani, az Ön által megadott magyarországi szállítási címre. A kiszállítás pontos dátumáról e-mailben vagy telefonon értesítjük.