Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Az a küldetésünk, hogy gyorsan elérhető és kiváló ár-érték arányú klímatechnikai megoldásokat nyújtsunk a magyarországi épületgépészeti szakemberek, klímaszerelők és magánemberek számára, amelyek innovatív jellegüknek és magas minőségüknek köszönhetően hosszú távon tudják szolgálni elképzeléseiket, céljaikat.

És hogy miért éri meg minket választani? Íme néhány ok:

Korszerű kiszolgálás
Korunk elvárásainak megfelelve a legmodernebb funkciókkal bíró webáruházzal állunk vevőink rendelkezésére, ahol részletes információkkal segítjük a döntés meghozatalát, és egyszerű, gyors felhasználói felülettel tesszük kényelmessé a vásárlást.

Több száz darabos raktárkészlet
Az általunk forgalmazott márkákat gondosan választjuk ki, figyelembe véve vevőink igényeit és az elmúlt évek értékesítési tapasztalatait. Vásárlóink minden kategóriában találnak nálunk készüléket, amelyek többségét azonnal, raktárkészletről tudjuk szállítani.

Személyes tanácsadás
Hiszünk a személyes kapcsolat erejében, ezért online elérhetőségeink és webáruházunk mellett örömmel várjuk az érdeklődőket óbudai bemutatótermünkben is, ahol szakértő kollégáink segítenek
a választásban.

Innovatív megoldások
Lépést tartunk a technika fejlődésével, így vevőink az elsők között érhetik el nálunk a legújabb fejlesztésű berendezéseket. Termék portfóliónkban csak a legjobb minőségű készülékek szerepelnek, a legnépszerűbb márkáktól kezdve a luxus darabokig.

Kiváló ár-érték arány
Cégünknél a kiváló minőség mellé megfizethető árak társulnak. Folyamatosan változó akciókat kínálunk, így mindig érdemes hozzánk betérni. Nagyobb tételben vásárló vevőink hűségét egyedi kedvezményekkel jutalmazzuk.