Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Optimum blog

Állami támogatás

2021. 09. 02. 15:57:00

2021. január 1-jén lépett hatályba az otthonfelújítási támogatásról szóló kormányrendelet, amely többek között

igényelhető:

Hőszivattyú

2021. 08. 02. 16:04:00

Fűtés? Hűtés? Melegvíz? Hőszivattyú!

Egy új ház építésénél mindig nagy fejtörést okoz, hogy milyen fűtési rendszert alakítsunk ki, amely kellőképpen hatékony, ugyanakkor alacsony rezsiszámlát eredményez és még esetleg környezetbarát is. A gázfűtéstől a napelemmel kombinált elektromos fűtésig számos lehetőség közül választhatunk igényeink, a ház adottságai és pénztárcánk alapján. Az utóbbi években az “étlapra” a hőszivattyú is felkerült, sőt egyre népszerűbb az építkezők és a felújítók körében is, hiszen minden kritériumnak eleget tesz.

Klíma karbantartás

2021. 07. 02. 16:21:00

A klíma karbantartása sokszor a garancia feltétele

Megvásárlása és beüzemelése után a klíma berendezésről ugyanúgy gondoskodnunk kell, mint az autónkról. Már csak azért is, mert a gyártók sokszor csak abban az esetben nyújtanak garanciát a készülékre, hogy ha rendszeres karbantartást végeztetünk rajta. Hogy hány alkalmat értenek pontosan a rendszerességen, arról érdemes a vásárláskor tájékozódni.

De nem a garancia az egyetlen érv az időközönkénti klíma karbantartás mellett. Az alábbiakban felsoroltuk a legfontosabb indokokat, hogy miért nem szabad elhanyagolnunk ezt a feladatot.

2017 óta az üzleti partnerek szolgálatában

2022. 06. 23. 16:42:54
Immár közel öt éve, hogy nagykereskedelmi szolgáltatóként és forgalmazóként nyújtunk minőségi, innovatív, kiváló ár-érték arányú megoldásokat a magyarországi épületgépészeti szakemberek, klímaszerelők, viszonteladók számára.